free delivery in eu on orders over 100€
0 Cart
Added to Cart
    You have items in your cart
    You have 1 item in your cart
    Total
    Check Out Continue Shopping
    REKISTERISELOSTE

    Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
    REKISTERINPITÄJÄ
    One Way Sport Oy (Y-tunnus: 18820488)
    Sähkötie 8, Vantaa
    01510
    REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ–
    German Iakovlev
    Sähköposti german.iakovlev@onewaysport.com

    REKISTERIN NIMI
    ONE WAY Online Store:n asiakasrekisteri

    REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
    Henkilö on rekisteröitynyt ONE WAY Online Storein asiakkaaksi tai ostanut ONE WAY Online Storesta tavaraa.

    REKISTERIN KÄYTTÄ–TARKOITUS

    Rekisterin käyttötarkoitus on ONE WAY Online Store:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää ONE WAY Online Store:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

    Rekisterin tietoja voidaan käyttää ONE WAY Online Store:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

    ONE WAY Online Storellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. Postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä ONE WAY Online Store:n asiakaspalveluun, sähköpostitse onlinestore@onewaysport.com tai rekisterinhoitajalle.

    REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

    Henkilö n etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Postiosoite
    Puhelinnumero
    Tiedot käsitellyistä tilauksista
    Tilausten seurantatiedot

    TIETOJEN LUOVUTUS

    Tietoja ei luovuteta ONE WAY Online Store:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

    REKISTERIN SUOJAUS

    Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää ONE WAY Online Store:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee ONE WAY Online Store:n salasanasuojatulla palvelimella.