Privacy Policy

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
REKISTERINPITÄJÄ
One Way Sport Oy (Y-tunnus: 18820488)
Sähkötie 8, Vantaa
01510
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ–
German Iakovlev
Sähköposti german.iakovlev@onewaysport.com

REKISTERIN NIMI
ONE WAY Online Store:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt ONE WAY Online Storein asiakkaaksi tai ostanut ONE WAY Online Storesta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÄ–TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on ONE WAY Online Store:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää ONE WAY Online Store:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää ONE WAY Online Store:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

ONE WAY Online Storellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. Postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä ONE WAY Online Store:n asiakaspalveluun, sähköpostitse onlinestore@onewaysport.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilö n etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta ONE WAY Online Store:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää ONE WAY Online Store:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee ONE WAY Online Store:n salasanasuojatulla palvelimella.